tirsdag 2. mars 2010

Tenerife!!

Huff,er hjemme igjen fra Tenerife...skulle gjerne blitt litt lengre i varmen. Sondre elsket varmen, han syns det var kjempeherlig å ligge i bare bleia i skyggen, har aldri sett på makan så blid baby før...han lo masse og smilte hele tiden. Sjarmerte lokale og turister.... og forandret seg mye på bare en uke. Han øvde mye på å krabbe, (noe som er vanskelig om ikke hendene er med,dvs han tryna i ett sett) han rullet begge veier, og skyvde seg masse rundt...han viste seg å være en kjempenysgjerrig kar, noe som man blant annet kunne se på bildet under her. Han lærte seg under turen at det er bare å trekke helseteppet til siden når man skal sove, så kan man få se en hel verden der ute... (stakkars svigermor som hadde trillet lenge for å få han til å sove, så ser hun etter om han sover da trillen er forovervendt og der ser hun han har sittet slik som på bildet hele veien...den sniken...)

Han var enkel på flyet og enkel å få til å sove både i vogna trillende ned i sentrum for å spise middag, og i reisesenga på hotellet. Super tur!

Og her hjemme...vel her er det jo ennå snø og kulde...når skal den snøen smelte bort a?

3 kommentarer:

Erlend sa...

Så søt sondre er han vokser jo hele tiden. Mvh Erlend.h

Marte sa...

For en liten luring! Høres ut som dere har kost dere ja :-)

Svigermor sa...

Enig i at det var en kjempekoselig tur, Siri! Og ingen sak å reise med babyer når de er så lette å ha med å gjøre som Sondre var.