lørdag 6. februar 2010

For noe tull...

Jeg gikk idag inn på nettsiden www.klikk.no/foreldre/baby og der slo en artikkel mot meg med et bilde av noe velkjent...
Vår babycall fra Doro med overskriften 10 babyting du ikke trenger. Er litt rart med det at man koker og blir irritert over at noen kan komme å si at du ikke trenger en ting som er noe av det lureste man selv syns man har kjøpt.

"5. Babycall med kamera
Babycallen kan være grei å ha, selv om du uansett bør se jevnlig til et barn som ligger alene. Men kamera? Bevisste foreldre trenger ikke være selvplagere." står det i artikkelen. (Det linkes så opp til denne artikkelen: http://www.klikk.no/foreldre/baby/article415470.ece

Altså vi opplever at det å ha babycall i det hele tatt er ett must, Sondre sover i ett annet rom enn oss og vi har opplevd at vi ikke har hørt han når han gråter da begge dørene til rommene er lukket (da vi har katt). Så babycallen er en fin ting å ha da.

Så til det å ha kamera på babycallen, Sondre kan lage en lyd som slår inn på babycallen og vi kan da se på skjermen at det var bare den lyden som kom, så sov han videre. (Andre foreldre ville av bekymring sprunget inn til babyen for å se om det gikk bra med babyen, hvorfor bare ett hyl, går det bra? ) Vi kan også holde oversikt om han har sovnet eller om han fortsatt lekesloss med suttekluten sin. Vi går jo så klart innom han litt nå og da når det passer seg... (Som å stirre på det herlige vakre barnet som sover, susse litt på hodet og slik)

Når det gjelder den testen så er det bare tull at det dårlig bilde i mørket. Sondre har det helt mørkt og vi ser han kjempebra. (Han ser bare litt skummel ut når øynene er åpne pga nightvision)
Det blir nevnt at den er litt vanskelig å forstå når det gjelder volum og følsomhet for lyd... (det har vi ikke hatt noe problem med)
Når det gjelder hvor langt signalet kan gå har vi ikke testet den så mye. Men vet den virker iallefall ned til postkassa vår som er 70 meter eller noe fra leiligheten, og lengre kommer vi nok aldri til å være fra gutten vår. For noe tull.....

Ingen kommentarer: